Garagesale

Hij komt er weer aan! De altijd gezellige Garagesale bij de Eurowoningen in hartje Leusden.
Zaterdag 13 mei 2023. Noteer hem in je agenda en meld je vandaag nog aan!

Op alle twaalf pleinen bieden de bewoners, in een gezellige sfeer, hun overbodige spullen, op de stoep van hun drive-in-woning, te koop aan. Het aanbod is breed en van goede kwaliteit; speelgoed, (kinder-)meubilair, (kinder-) kleding, sport- en hobbyartikelen, keukenspullen en verder alles wat men zoal op een rommelmarkt tegenkomt. Dus heb je nog spullen die weg mogen? Verkoop het 13 mei op je eigen oprit!

Aanmelden:
We vernemen graag vóór 5 mei a.s. of je dit jaar meedoet. Aanmelden gaat heel makkelijk door een envelop met hierop naam en pleinnaam + nummer inclusief een bijdrage van € 8,00 in te leveren bij het contactpersoon van je plein (zie achterzijde uitnodiging). Goed om te weten: Wanneer je niet vooraf maar op 13 mei zelf de bijdrage voor deelname betaald, dan zijn wij helaas genoodzaakt om de bijdrage met € 2,00 extra te verhogen.

Verkooptijd:
De officiële verkooptijd is van 09.00 tot 13.00 uur maar de ervaring leert dat vooral handelaren vanaf 08.00 uur al een kijkje komen nemen. Voor deelname vragen wij een bijdrage van € 8,00 per oprit. Deze bijdrage gebruiken we voor de vergunning, verzekering, professionele verkeersbegeleiders, EHBO en promotie.

Namens de organisatie:
Janny Appel | 06-19996467 | Finnmark 2 | janny.appel@groenstichting.nl

Meer informatie en aanmelding

Datum

13 mei 2023
Verlopen!

Tijd

09:00 - 13:00
Categorie

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *