Garagesale Eurowoningen

Beste buren,
Helaas moeten we namens de organisatie van de Garagesale meedelen, dat het besluit is genomen om de Garagesale niet door te laten gaan wegens te weinig aanmeldingen. Met onvoldoende deelnemers kan het geen volwaardig evenement zijn.

De werkzaamheden die er gedaan moeten worden op de ochtend zelf en in de voorbereiding, samen met de kosten voor de verzekering, vergunning, EHBO en verkeersregelaars afgezet tegen de deelnemers en wat we de bezoekers die dag kunnen bieden, maakt dat we dit besluit nemen.

Afgelopen jaren was er al een dalend aantal bezoekers en zo ook het aantal deelnemers in de wijk. Een besluit dat we vanuit ons hart liever niet nemen, maar rationeel gezien wel moeten.
Voor dit jaar dus geen Garagesale helaas. Voor wie graag zijn spullen wil verkopen in de komende maanden, is wellicht Koningsdag of een van de kofferbakmarkten een alternatief dit jaar. We hopen dat alle pleinen die normaal gesproken deze garagesale dag gebruiken om in de middag een gezellig pleinmomentje te organiseren, dit nu ook nog doen, alleen dit jaar dus zonder garagesale. Het zonnetje was al besteld, dus die zal hopelijk er toch een mooie zonnige lentedag van maken.

Voor volgend jaar moeten we kijken, is de Garagesale nog mogelijk of moeten als wijk kijken op er wellicht iets anders moois voor terug kan komen. In wat voor vorm dan ook.
Voor wie zich had aangemeld, de contactpersoon van je plein zal contact met je opnemen om het geld terug te geven.

Met vriendelijke groet,
Namens Team Garagesale
Janny Appel | janny.appel@groenstichting.nl | 0619996467

Datum

6 april 2024
Verlopen!

Tijd

09:00 - 13:00

Locatie

Wijk Rozendaal
12 pleinen Eurowoningen
Categorie

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *